Barion Pixel

A webhely tartalmának megjelenítéséhez és a felhasználói élmény javításához cookie-kat használunk. 

A telefonos megkereséseket jelenleg ügyfélszolgálatunk nehezen tudja fogadni. Kérjük a szivattyubolt@szivattyubolt.hu e-mail címre írják meg érdeklődéseiket!

Igyekszünk a lehető leggyorsabban válaszolni!

Megértésüket köszönjük!

Elfogadom
Szállítás akár 24 órán belül
Több száz szivattyú raktárról
Több mint húsz év tapasztalat
Garanciális szervizháttér

Inverpro Wi-fi IP20

Feszültség 230 V
Teljesítmény 70-770 W
Max medence méret 68 m3
Szállítási teljesítmény 24 m3/óra
Jótállás 3 év
Elérhetőség: Érdeklődjön!
Szállítási díj: 7.620 Ft
Gyártó cikkszám: 056120
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó: Aquagem
339.000 Ft (266.929 Ft + ÁFA)

Paraméterek

Max emelőmagasság 12méter
Jótállás 3 év
Feszültség 230 Volt
Szívó csatlakozás 2 col
Nyomó csatlakozás 2 col
Max folyadék hőmérséklet 50 °C
Kábelhossz 1 méter
Védelem IP55
Súly 16,5kg
Részletes ismertető

Aquagem InverPro termékismertető (Katt ide!)

Aquagem InverPro magyar nyelvű használati útmutató (Katt ide!)

Youtube videók

Leírás

Az InverPro Wi-Fi IP20 egy igazán modern megoldás medencénk vizének keringetésére. Inverteres, vagyis frekvenciaváltóval rendelkezik, mely csak annyira pörgeti fel a motort, amennyire szükség van rá, vagy amire beállítjuk. A szivattyú beépített Wi-Fi egységgel rendelkezik, mely a legújabb technológiával igyekszik minden igényt kielégíteni. Mobiltelefonról vezérelhetővé válik az InverPro Wi-Fi IP20, alkalmazáson keresztül állíthatóvá és testre szabhatóvá válik rendszerünk üzemeltetése, akár Androidos, akár IOS-es telefonszoftverünk van.

Két féle vezérlő mód közül választhatunk: Manuális és automata üzemmód. Ilyenkor a készülék kijelzi a valós idejű fogyasztást és egyéb fontos adatokat. Telefonon keresztül elérhetővé válik az időzítő, visszamosás, ki és bekapcsolás funkció is. Automata inverteres üzemmódban a szivattyú felméri az igényeket és ehhez állítja be automatikusan a szivattyú teljesítményét. Ezzel hosszú távon igen sok energiát spórolunk meg, mely meg fog látszani az elektromos számlánkon is.

Az InverPro Wi-fi IP20 előnyei:

-         2 üzemmód: Automata és manuális

-         Áramfogyasztás mérése és kijelzése

-         Áramlási sebesség mérése és kijelzése

-         Visszamosás egy gombnyomásra

-         Külső vezérlés; RS485 modbus, digitális bemenet, relé kimenet

-         Wifi; A szivattyú távolról vezérelhetővé válik

-         Lágy indítás; Az elektromos rendszer teljes védelme

-         InverSilence technológiával, aminek célja a leghalkabb és legenergiatakarékosabb működés megvalósítása

Az Inversilence technológia az Aquagem által kifejlesztett technológia, hogy a szivattyú a leghalkabb működést elérje, és leggazdaságosabb legyen működés közben. Spirálos hidraulika rendszerével és frekvenciaváltójával együtt lehetővé teszi, hogy szivattyúnk intelligensen 30-100 % kapacitással működjön, akár szűrésről, akár visszamosásról van szó, azonban teszi mindezt úgy, hogy a zajszintet a lehető legalacsonyabban tartsa, egy hagyományos szivattyúhoz képest akár 30x halkabb és 15x több energiát takarít meg.

A szivattyúnak 2 colos szívó- és nyomócsonkja van. A szivattyú az InverFlow alkalmazást használja, mely letölthető IOS-re és Androidra is.

Az Inverpro szivattyú szabadalmaztatott dizájnnal rendelkezik, mely robosztus és igazán modern külső megjelenést kölcsönöz. Az egyedi érintőkijelző, melyen az aktuális elektromos fogyasztás és áramlási sebesség pontosan követhető, teszi ezt a terméket igazán teljesértékűvé, dizájn szempontjából.

Mit is jelent az inverteres technológia?

Magyarországon a hálózati váltakozó áram frekvenciája 50 Hertz, mely azt adja meg, hány periódusa megy végbe a rezgésnek adott idő alatt, esetünkben 1 másodperc alatt. Az inverter vagy más szóval frekvenciaváltó segítségével ezt az értéket módosíthatjuk, ez azt jelenti, hogy szivattyú motorunk fordulatszáma szabályozhatóvá válik. Egy hagyományos szivattyút, legyen az pl. medence vízforgató szivattyú, csatlakoztatunk az áramforráshoz vagy egy vezérléshez és ha kap áramot, teljes fordulatszámon működik, ha elvesszük tőle az áramot pedig megáll. Ezzel szemben egy inverteres szivattyú teljesítménye állíthatóvá válik, akár automata üzemmódban is működtethető, mely az igények automata felmérése után, beállításra kerül. Természetesen manuális módban lehetőségünk van a motor teljesítményének változtatására a frekvencián keresztül. Innen is ered a frekvenciaváltó kifejezés.

A készülék automata üzemmódban beállítja a legenergiatakarékosabb, legcsendesebb működési tartományt 30 és 100 százalék között. A termék megalkotásánál, tervezésénél ez volt az elsődleges szempont. A gyártó jelenleg a piacon lévő egyik legcsendesebb szivattyújával büszkélkedhet. Ráadásként a frekvenciaváltónak köszönhetően az InverPro képessé válik az ún. lágyindításra, az elektromos rendszer teljes védelme érdekében.

Manuális üzemmódban növelhetjük készülékünk teljesítményét arra az esetre pl., ha gyorsabban romlik medencénk vizének minősége, és nagyobb arányú, gyorsabb szűrésre van szükségünk, igényünk. Ilyenkor a térfogatáram és a hozzá kapcsolódó teljesítmény alkalmazáson vagy a szivattyú érintőkijelzőjén keresztül beállíthatóvá, illetve módosíthatóvá válik.

A beépített Wi-Fi modulnak köszönhetően a szivattyú csatlakoztatható hozzá WPS segítségével, így akár mobiltelefonon is követhetővé válik szivattyúnk aktuális teljesítménye, működésének állapota. Ez a modern megoldás egyedivé és különlegessé teszi szivattyúnkkal való kapcsolatunkat, és azonnal tudomást tudunk róla szerezni, amennyiben annak karbantartásra van szüksége.

A készüléken megfordítható a forgási irány is, melyet akár egy érintésre kapcsolhatunk. Erre visszamosás funkció esetén van szükség. Visszamosáskor medence szűrőnk tisztíthatóvá válik. Erre a szűrési minőség romlásakor nagy szükségünk van.

A készülékben van egy időzítő funkció is, mellyel maximálisan 4 szűrési intervallum állítható be, melyekhez akár külön-külön szállítási teljesítmény is beállítható.

A medence vízforgató szivattyú akár sós víz keringtetésére is alkalmas, 5kg/m3 sótartalomig biztonságosan használható.

A szivattyú járókereke speciálisan kialakított, ún. csigavonalú járókerék. A spirálszerkezet kiváló zajszigetelő, a hagyományos diffúzorokhoz képest kisebb zajszint mellett turbulenciamentes működést eredményez.

Az Inverpro egy igazán modern megoldás. Ha pontosan követni szeretné szivattyúja fogyasztását, ha fontos a halk működés, és nem utolsó sorban, hogy minél több energiát spóroljunk meg, akkor az InverPro-t Önnek találták ki.

Fórum

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!