Barion Pixel

A webhely tartalmának megjelenítéséhez és a felhasználói élmény javításához cookie-kat használunk. 

A telefonos megkereséseket jelenleg ügyfélszolgálatunk nehezen tudja fogadni. Kérjük a szivattyubolt@szivattyubolt.hu e-mail címre írják meg érdeklődéseiket!

Igyekszünk a lehető leggyorsabban válaszolni!

Megértésüket köszönjük!

Elfogadom
Szállítás akár 24 órán belül
Több száz szivattyú raktárról
Több mint húsz év tapasztalat
Garanciális szervizháttér

Leo LKS-1100S

Feszültség 230 V
Teljesítmény 1100 W
Emelőmagasság 40-8 m
Szállítási teljesítmény 16-108 liter/perc
Jótállás 2 év
Elérhetőség: Áruházi raktáron :-)
Szállítási díj: 3.670 Ft
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó: Leo
77.960 Ft (61.386 Ft + ÁFA)

Paraméterek

Max emelőmagasság 40méter
Jótállás 2 év
Feszültség 230 Volt
Teljesítmény 1100 Watt
Emelőmagasság 40-8 m
A fenti emelőmagasságokhoz tartozó szállítási teljesítmények 16-108 liter/perc
Nyomó csatlakozás 1 col
Max bemerülési mélység 10 méter
Max folyadék hőmérséklet 35 °C
Max szemcseméret 1 mm
Szivattyú ház rozsdamentes acél
Járókerék PPO technopolymer
Kábelhossz 10 méter
Védelem IPX8

Leírás

A Leo megújult LKS szériája úszókapcsolóval egy több fokozatú ásott kút szivattyú. Tiszta vízre lett tervezve, 1 mm szemcserméretig alkalmas ásott kutak, ciszternák, medencék vizének továbbítására, kiemelésére. Az beépített úszókapcsoló segítségével a szivattyú automatizálható, továbbá védi a szivattyút a szárazon futástól. Amennyiben van elégséges víz a víznyerő helyen, és a szivattyú úszókapcsolója lebeg, úgy a készülék bekapcsol. Amikor a vízszint lecsökken és az úszókapcsoló lefelé áll, a készülék szárazon futás miatt kikapcsol.

A Leo LKS 6 col átmérőjű, főleg lakossági használatra alkalmas, de akár építkezéseken is használatos, vagy kisebb locsolórendszerek szivattyújaként. Az elektromos szivattyú könnyű, kompakt, és nagyon megbízható, köszönhető kiváló minőségű tengelytömítésének, és szívóoldali szűrőjének, mely a nagyobb szennyeződést megszűri, hogy az ne dugíthassa el a szivattyút.

A szivattyú minden alkatrésze alapos tesztnek van alávetve, a gyártó szigorú követelmények szerint gyárt. Ez a készülék a Leo Group gyártmánya, a Leo egy kínai szivattyúgyártó, mára Kína legnagyobb szivattyúgyártójává nőtte ki magát, neve egyet jelent a jó ár/érték arányú és megbízható termékekkel.

A Leo LKS 900S és 11000S beépített hővédelemmel rendelkezik, mely védi a szivattyút a túlmelegedéstől. Abban az esetben, ha a szivattyú sokáig üzemelne magas hőfokon, az annak károsodásához vezetne. A hőkioldó csak akkor engedi újra elindítani a szivattyút, amikor az már egy bizonyos, biztonságos hőfok alá hűlt le.

A szivattyú leengedéséhez használjon mindig kötelet, vagy acélsodronyt. A szivattyú kábelénél lévő leengedésnél az könnyen megtörhet, megsérülhet, mely garanciavesztéshez vezethet. Leengedésnél figyelni kell arra, hogy a szivattyút ne engedjük le teljesen a kút aljára. Ellenkező esetben az képes a kút alján lévő szennyeződéseket magába szívni, mely a szivattyú megakadásához vezethet, legrosszabb esetben pedig a motor leégéséhez. Továbbá figyelni kell arra, hogy a maximális bemerítési mélység 10 méter lehet. Vagyis a szivattyút maximum 10 méter vízoszlop, tehát 1 bar nyomás nyomhatja felülről. Ez alatt a terhelés alatt használható a szivattyú biztonságosan.

A Leo LKS rozsdamentes acélból készült, fogantyúja behajtható. Maximum 35 °C fokos vízzel való használatra javasolt. A szivattyút úgy telepítsük, hogy az úszókapcsolója szabadon mozoghasson. Szigetelési osztály F, védelem IPX8.

A LEO egy vezető kerti- és búvárszivattyú-gyártó, amely csak kiváló minőségű szivattyúkat kínál. Több millió szivattyú gyártott, melyet több, mint 140 országba értékesített, és jelenleg gyárt készülékeket lakossági, mezőgazdasági szivattyúkat, centrifugál szivattyúkat, mélykúti szivattyúkat továbbá ajánl egyedi megoldásokat. A Leo szivattyúi felveszik a versenyt a világ szivattyúgyártóival.

Fórum

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!