Barion Pixel

A webhely tartalmának megjelenítéséhez és a felhasználói élmény javításához cookie-kat használunk. 

A telefonos megkereséseket jelenleg ügyfélszolgálatunk nehezen tudja fogadni. Kérjük a szivattyubolt@szivattyubolt.hu e-mail címre írják meg érdeklődéseiket!

Igyekszünk a lehető leggyorsabban válaszolni!

Megértésüket köszönjük!

Elfogadom
Szállítás akár 24 órán belül
Több száz szivattyú raktárról
Több mint húsz év tapasztalat
Garanciális szervizháttér

Xflow 19N

Feszültség 230 V
Teljesítmény 130-1000 W
Max medence méret 80 m3
Szállítási teljesítmény 33,7 m3/óra
Jótállás 3 év
Elérhetőség: Érdeklődjön!
Szállítási díj: 7.620 Ft
Gyártó cikkszám: 056019
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó: Aquagem
314.000 Ft (247.244 Ft + ÁFA)

Paraméterek

Max emelőmagasság 21méter
Jótállás 3 év
Feszültség 230 Volt
Szívó csatlakozás 2 col
Nyomó csatlakozás 2 col
Kábelhossz 0 méter

Leírás

Az Xflow 19N egy inverteres, vagyis frekvenciaváltós medence vízforgató szivattyú. Az Aquagem terméke, kiemelkedő energiahatékonyságra törekedett a gyártó a tervezésnél. Alkalmas közepes és nagy medencék vizének forgatására. Egy igazán gazdaságos megoldás erre a feladatra.

InverSilence technológiával felszerelve, a szivattyú 40-100% közötti teljesítmény között képes üzemelni, amely alkalmas magán és nyílt medencék vízkeringetésére és szűrésére. Rendkívül halk a készülék, a gyártó törekedett a zajcsökkentésre, amennyire csak lehetett. Az Inversilence technológiának köszönhetően a z XFlow 19N zaj kibocsájtása jelentősen csökken, a minimális hangnyomás 1 dB távolságon belül 37 dB.

A szivattyú beépített hővédelemmel rendelkezik, ami túlmelegedés esetén lekapcsolja. Összehasonlítva más szivattyúkkal, a készülék ára viszonylag hamar megtérül, ugyanis köszönhetően a beépített frekvenciaváltónak, jóval kevesebb energiát használ fel, mint egy hagyományos szivattyú. A frekvenciaváltós technológiának köszönhetően a motor és az inverter ki-be kapcsolása nagyon hatékonyan működik és ez nemcsak jobb szűrési teljesítményt biztosít, hanem a várható élettartam is jelentősen meghosszabbítható az alacsony terhelési nyomásnak köszönhetően.

Az XFlow 19N kezelése igen könnyű, a leegyszerűsített kezelőfelületnek köszönhetően. Nincs több probléma, amelyet egy kis nyomógombokon lévő nagy ujj okoz, és nincs több nehézkes beállítás. Dupla védelem biztosítja a víz és az áram elválasztását, mely biztonsági okokból igen előnyös.

Az XFlow 19N egy igazán modern megoldás medencénk vizének keringetésére. Trendi érintőképernyő, nagy nyomógombok, egyszerű visszamosási funkció, és természetesen az energiatakarékos üzemelés teszi az XFlow-t olyan nagyszerűvé.

Fórum

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!