Élelmiszeripari szivattyú
Új Pedrollo szivattyúk a láthatáron!
A Pedrollo Spa mindig elhivatott volt a szivattyúk fejlesztésében. Időt pénzt nem sajnálva fejleszti szivattyúit, hogy azok minél megbízhatóbbak és energia hatékonyabbak legyenek. Így most is egy új rozsdamentes Pedrollo típussal bővül a termékválaszték.
Hogyan válasszunk élelmiszeripari szivattyút?
Az élelmiszeripari gyártási folyamatok során sok esetben lehet szükség különféle viszkozitású folyadékok szivattyúzására. Például a tejüzemekben, borászatokban, csokoládé- és édesipari üzemekben, gyümölcsfeldolgozó üzemekben, olajpréselő üzemekben stb. a gyártásközi félkész termékeket vagy a végtermékeket szivattyúval szállítják a gépsorok között, illetve adagolják a csomagolásnál.
Élelmiszeripari szivattyúk
Szivattyúk élelmiszeripari használatra
A vegyipar, a gyógyszeripar és az élelmiszeripar területén egyedi tulajdonságokkal bíró folyadék szállítására alkalmas megoldásokra lehet szükség. Többféle szivattyú alkalmas élelmiszeripari célokra: az italgyártás területén vagy a tejiparban használnak például centrifugálszivattyúkat, önfelszívó centrifugálszivattyúkat, csigaszivattyúkat és forgódugattyús szivattyúkat is. Mindegyik típusból többféle elrendezésű és kialakítású létezik, így az adott célnak megfelelően választhat az ügyfél.